Goedkoop naar Babunhol

Babunhol

Babunhol River Resort is één van de mooie geheimen aan de Surinamerivier. Het is een kleinschalig recreatieoord in een groene omgeving met een typisch Surinaams strandje die aan de rivier ligt.

Babunhol ligt niet al te ver van de stad en is ideaal om even aan de drukte van de stad te ontsnappen. Er staan genoeg hutten, je kunt wandelen in het bos, varen over Surinamerivier, of gewoon een dagje ontspannen vissen op de bekendste rivier van het land. Wil je een nachtje blijven slapen? Dan kan dat natuurlijk ook!

 
De kaart hierboven toont de locatie van Babunhol

Het avontuur

Je hebt zin om jezelf gewoon te ontspannen en om lekker niets doen! Niet te ver, maar ook liever niet de drukte van Overbridge of Colakreek. Babunhol blijkt ideaal voor jou en je reisgenoten, het beeld van lekker in een hangmat liggen, een boekje lezen en tussendoor zwemmen bevalt je wel.

Een klein busje met een chauffeur blijkt voldoende. Met je reisgenoten heb je afgesproken om rond 9:00 uur te vertrekken, zodat jullie onderweg nog wat boodschappen kunnen doen voor de ontspannen dag, op het mooie groene resort. Hangmat, een goed boek, zwemkleding, en zonnebrand zijn de ingrediënten voor een geslaagd tripje naar Babunhol. Na ongeveer 85 km. rijden in zuidwaartse richting van Paramaribo, kom je na een onverharde jungle weg aan op één van de mooiste plekjes aan de Surinamerivier.

Een oase van rust, af en toe bootjes die langs varen, vogels die fluiten en in de verte in combinatie met het geluid van het stromende water. Het is een dag geworden die iedereen weleens verdient. Rust afwisselen met zonnen, picknicken, zwemmen en je bent zelfs nog even gaan kajakken op de rivier. De dag is weer veel te snel voorbij gevlogen, maar de zonsondergang is dé kers op de taart. Voordat het echt donker wordt, springen jullie weer in de auto richting Paramaribo.

Je hebt met de chauffeur afgesproken dat jullie de dag gezellig willen afsluiten, dus hij zet jullie af bij een leuk restaurantje in Paramaribo.

Bereken hier jouw voordeel met UN EGI Travel en bezoek goedkoop Babunhol. Neem nu zelf het heft in handen en stel je roadtrip samen met de onderstaande knop en kom zo tot jouw ideale prijs.
Kies dus slim en ga voordelig op reis:
Gemiddelde prijs touroperators:

€75

Babunhol 4 UN EGI
Babunhol 4 UN EGI

5 redenen om te gaan:Een avontuurlijke jungletocht en een bezoek aan de watervallen van Brownsberg

Het heeft een van de mooiste uitzichtpunten van Suriname

Je kunt op de top van de berg slapen.

Je hebt de kans om brulapen te spotten tijdens de trip

Twee plaatsen bezoeken in één tour: Brownsberg & Ston eiland