Goedkoop naar Bergendal

Bergendal

Het Bergendal resort is één van de bekendere resort in Suriname. Het resort heeft een enorm scala aan accommodaties en activiteiten en staat vooral bekent om de goede kwaliteit dat ze aanbieden.

Bergendal beschikt over een adventure centre dat vooral in het teken staat van de activiteiten in de omgeving. Vlieg onder andere met de Canopy Ziplines over de Surinamerivier. Leer meer over de historische plantage die het was of ga lekker op het strand liggen en genieten van het uitzicht. Het Bergendal adventure centre biedt ook een avontuurlijke nacht aan op het strand in een hangmat.

 
de kaart hierboven toont de locatie van Bergendal!

Het avontuur

Je hebt er al veel over gehoord, maar nu is het moment daar om je reis naar Bergendal eindelijk zelf te maken. Je kijkt vooral uit om als het een ware tarzan te slingeren tussen verschillende boomtoppen met als hoogtepunt slingeren over de rivier. Deze wens deel je niet alleen en je bent met een aantal reisgenoten die dezelfde wens delen.

Als groep hebben jullie besloten om er een daguitstap van te maken, waar je naast het ziplinen ook gaat kajakken over de rivier. De groep is groot dus een grote bus is nodig en natuurlijk een grote koelbox. Je hebt verder geen gids nodig omdat je al weet dat er bij Bergendal genoeg begeleiders en plaatselijke gidsen zijn die alles regelen. Je spreekt af dat de bus er al voor 7:30 uur is want om 11:00 uur worden jullie verwacht voor de eerste activiteit van de dag.

Alles zat mee op je dagtour naar Bergendal. Het weer was prachtig, de gidsen van Bergendal goedgezind en je hebt alles kunnen doen wat je wilde doen. Op het strandje bij Bergendal heb je lekker kunnen zonnen en tussendoor hebben jullie met andere gasten nog een potje beachvolleybal gespeeld. Voor de terugweg hadden jullie met de chauffeur afgesproken om nog even om te rijden naar de Stuwdam aan het eind van de Afobakaweg voor een mooie zonsondergang groepsfoto.

Bereken hier jouw voordeel met Un Egi Travel en bezoek goedkoop Bergendal. Neem nu zelf het heft in handen en stel je roadtrip samen met de onderstaande knop en kom zo tot jouw ideale prijs.
Kies dus slim en ga voordelig op reis:
Gemiddelde prijs touroperators:

€100

Hier zijn vijf redenen om te gaanJe bevind je in de mooiste natuur

Je hebt er een enorme tokkelbaan

Je hebt er de mooiste lodges

Het is er ideaal voor watersport

Er is een oude plantage