Goedkoop naar Bigi Kroetoe

Bigi Kroetoe

Bigi Kroetoe is een jungle kampeerspot in de buurt van de luchthaven Zanderij. De plek is vergelijkbaar met Colakreek maar minder bekend en een stuk kleinschaliger. Het is een ideale spot om te ontsnappen van de drukte in Paramaribo.

Bigi Kroetoe kan je prima zien als een daguitstapje maar er is meer dan genoeg gelegenheid om hier ook een nacht door te brengen.

 
de kaart hierboven toont de locatie van Bigie Kroetoe

Het relaxen

Je bent vooral opzoek naar dat ene plekje waar bijna niemand van gehoord heeft en waar aan lokale mensen komen. Een bijzondere plek waar je op uitkomt na een spannende weg achter de luchthaven het bos in. Zwemmen in een natuurlijke kreek en een bosrijke omgeving waar een verfrissende kreek ligt.

Je hebt verschillende reisgenoten kunnen overtuigen om met je mee te gaan op ontdekking. Ontdekking van een nieuw plekje, midden in de jungle zonder hordes toeristen. Je kiest ervoor om met een klein busje hiernaar toe te gaan. De grote van dit voertuig past goed bij de grote van de groep. Binnen één uur zijn jullie op de plaats van bestemming. Hier kan het relaxen beginnen. Jullie halen de spullen uit het busje en hangen de hangmat in jullie eigen open hut. Al snel ligt iedereen in zijn hangmat en uit de koelbox worden de eerste djogo's al gepakt. Wat is er nou lekkerder dan vanuit je hangmat met een djogo in hand te genieten van een kreek in een mooi gebied. De rest van je reisgenoten hebben het ook kostelijk naar hun zin. Het leuke aan Bigi Kroetoe is dat het er niet zo druk is en dat je zeer weinig geluid hoort. Dit zorgt voor een nog relaxtere sfeer. Jullie uitstapje is vanaf het begin tot het einde de moeite waard en je vind het jammer dat de tijd er al op zit. De bus staat al op de parkeerplaats te wachten.

Voorafgaand wist je totaal niet wat je ervan moest verwachten maar het bleek de moeite meer dan waard. De enthousiaste eigenaar van de jungle kampeerplek heeft jullie verschillende routes laten zien waar je met de gids bent gelopen. Onderweg spot je veel vogels en zelfs een slang, het hoogtepunt was toch wel de kaaiman die de gids na een korte sprint wist te vangen. Bigi Kroetoe bleek vooral een rustige plek midden in de jungle waar je je zeker niet hoeft te vervelen. Integendeel!

Bereken hier jouw voordeel met Un Egi Travel en bezoek goedkoop Bigi kroetoe.
Neem nu zelf het heft in handen en stel je roadtrip samen met de onderstaande knop en kom zo tot jouw ideale prijs.
Kies dus slim en ga voordelig op reis:
Gemiddelde prijs touroperators:

€30 p.p

5 redenen om te gaanEr is een prachtige kreek

Je kunt er heerlijk overnachten

De ideale plek om met vrienden te zijn

Je kunt de vrijheid proeven

Er is een prachtig strand