Goedkoop naar Blanche Marie

Blanche Marie

De Blanche Marie watervallen zijn gelegen in het district Sipaliwini aan de Nickerie rivier in het Bakhuis-gebergte circa 9.5 uur rijden van Paramaribo. De 120 meter brede waterval wordt als zeer indrukwekkend ervaren en ligt in een prachtig tropisch regenwoud. Door de ongerepte natuur leven er maar liefst acht apensoorten en meer dan 200 verschillende vogelsoorten. De watervallen worden vaak gecombineerd met een tour naar het inheemse dorp Apura.

De Blanche Marie watervallen worden gezien als de douchekoppen van de Surinaamse jungle. Het is mogelijk om letterlijk tussen de rotsen van de waterval te zwemmen. Verder bezorgt het beklimmen van de waterval je een geweldige adrenalinekick.

 
de kaart hierboven toont de locatie van Blanche Marie!

Het avontuur

Je hebt al vele verhalen gehoord over de Blanche Marie watervallen en droomt ervan om deze imposante watervallen een keer in het echt te zien. Je hebt een romantisch beeld van de watervallen en zeker in combinatie met de jungle waarin deze zich bevindt. Ook kun je niet wachten om door de jungle te wandelen ernaartoe en op alle verschillende soorten dieren die je tijdens deze wandeling gaat zien.

Je hebt daarom samen met 4 reisgenoten besloten om nu zelf eens te gaan kijken of alle verhalen die je hebt gehoord kloppen. Tijdens de reis heb je besloten om te overnachten in een hangmat om zo optimaal te genieten van de natuur en geluiden om je heen. Verder heb je ervoor gekozen om met een Jeep naar de watervallen toe te gaan om zo de kosten van het huren van een bus te besparen. Als laatste heb je besloten om bij de tour ook nog het inheemse dorp Apura te bezoeken om een beter beeld te krijgen van de oorspronkelijke bewoners van het cultureel diverse Suriname

Je hebt ervoor gekozen om donderdagochtend te vertrekken, zodat je zondagavond weer terugkomt. Dit omdat je graag optimaal willen genieten van je avontuur en er daarom voor gekozen hebben om vier dagen te gaan. Tijdens de ongeveer 9.5 uur durende reis naar de watervallen toe geniet je van de schitterende natuur om je heen en van het contact met je reisgenoten. Aangekomen bij Blanche Marie blijft de sfeer er goed in.

Vrijdag sta je vroeg op om naar de waterval te gaan en om de jungle te verkennen. ‘s avonds kun je na een vermoeiende dag zwemmen en wandelen genieten van de nachtgeluiden van de jungle om je heen. Zaterdag sta je met gezonde spanning op voor het bezoek aan Apura. Je hebt al veel gelezen en gehoord over dit inheemse dorp en kan niet wachten om dit met eigen ogen te zien. ’s Avonds na het bezoek aan Apura geniet je onder het genot van een biertje met je reisgenoten van de laatste avond van de trip.

Zondag begin je vroeg aan de reis terug naar huis. Ondanks dat de reis lang duurt voelt dit niet zo omdat je nog genoeg hebt te bespreken met je reisgenoten over de trip. ’s Avonds als je alleen in bed ligt kijk je terug op een geslaagd weekend met je reisgenoten en op een ervaring die je nog lang bij zal blijven. Je hebt de Blanche Marie watervallen gezien, door de jungle gewandeld, Apura bezocht en veel geleerd over de cultuur en de jungle. Kortom de trip voldeed aan de verwachtingen die je vooraf had.

Bereken hier jouw voordeel met Un Egi Travel en bezoek goedkoop Blanche Marie. Neem nu zelf het heft in handen en stel je roadtrip samen met de onderstaande knop en kom zo tot jouw ideale prijs.
Kies dus slim en ga voordelig op reis:
Gemiddelde prijs touroperators:

€225p.p

5 redenen om te gaanHet heeft een van de grootste stroomversnellingen van Suriname

Je kunt het inheemse dorp Apoera bezoeken

Je kan de watervallen beklimmen waardoor je een prachtig uitzicht hebt

In de omgeving vind je de meest prachtige dieren in Suriname

Er liggen prachtige wandelpaden waardoor je prachtig in de jungle kan wandelen

Wil je toch dat de hele reis voor jouw geregeld wordt, ga dan naar SUforYOU.