Goedkoop een dolfijnen en kaaimannen tour

Dolfijnentour en Kaaimannentour

Vind jij dolfijnen ook altijd zulke mooie en schattige dieren dan is dit de mogelijkheid om deze prachtige dieren van dichtbij te bewonderen. Je vertrekt vanaf Leonsberg op een kwartiertje rijden van Paramaribo en gaat met een bootje de Suriname-en Commewijnerivier op. De dieren zijn ontzettend nieuwsgierig en komen hierdoor bij de boot in de buurt zwemmen en springen ook uit het water. Wil je graag wat stoerdere dieren zien dan kan dit ook. In de Surinamerivier zijn er ook veel kaaimannen. Jij hebt de kans om in de avond deze dieren te gaan spotten en er zelfs eentje te vangen. Deze tour is een unieke kans om deze prachtige dieren van dichtbij te bewonderen.

 
de kaart hierboven toont de locatie van het dolfijnen spotten

Het relaxen

Het is tijd om een dolfijn spotten van dichtbij van je bucketlist af te strepen. Je besluit daarom om een trip te boeken bij UN EGI in de hoop dat je ze eindelijk van dichtbij te bewonderen. Om een beetje avontuur toe te voegen aan het ontspannen varen op de Suriname rivier besluit je ook om Kaaimannen te spotten in het moeras.

Je hebt besloten om samen met 5 reisgenoten en een gids te tour te gaan doen. De gids is ook tevens de bootsman en hij helpt jullie met het zoeken naar de dolfijnen en kaaimannen. Verder kun je door de gids zoveel mogelijk leren over de omgeving en de dieren die hierin leven.

Je vertrekt zaterdag om 16:00 uur met de gids om naar Leonsberg te vertrekken om vanaf daar met een bootje de Suriname-en Commewijnerivier op te gaan. Tijdens de trip komen de dolfijnen nog dichter bij de boot als je had verwacht en springen ze zo voor je neus het water uit. Dit is nog beter als je had durven dromen. Ook vang je twee keer een kaaiman waarvan de grootste meer dan een beter lang is.

Weer terug aan de kant baal je dat de trip voorbij is maar ben je vooral blij dat je de dolfijnen van zo dichtbij hebt gezien. Ook heb je een paar foto’s van jou met de kaaiman die je aan de mensen thuis kan laten zien.

Bereken hier jouw voordeel met Un Egi Travel en bezoek goedkoop de Surinamerivier om de dolfijnen en kaaimannen te spotten. Neem nu zelf het heft in handen en stel je roadtrip samen met de onderstaande knop en kom zo tot jouw ideale prijs.
Kies dus slim en ga voordelig op reis:
Gemiddelde prijs touroperators:

€50,- p.p

5 redenen om te gaanZie de dolfijnen van dichtbij.

De ideale trip voor dierenliefhebbers

Een prachtig uitzicht over de Surinamerivier

Je ziet de adembenemende natuur van Suriname

Je ziet tijdens de tour niet alleen dolfijnen, maar gaat ook nog kaaimannen vangen

Wil je toch dat de hele reis voor jouw geregeld wordt, ga dan naar SUforYOU.