Goedkoop naar Lobi lafu

Lobi Lafu

Lobi Lafu is een jungle kampje met uitzicht op de bekende Apresina Soela. Lobi betekent 'liefde' en lafu betekent 'lachen'.

Lobi Lafu is een kleinschalige lodge met maar 5 kampen met basisfaciliteiten waar je goed de nacht door kan brengen. Het uitzicht is mooi, de sfeer is rustgevend en als je van water en bos houdt dan ben je hier aan het juiste adres. De lodge is opgezet door de lokale bewoners en er zijn verschillende wandeltrails uitgestippeld waar je op ontdekking kunt gaan.

 
de kaart hierboven toont de locatie van Lobi Lafu

Het avontuur

In je zoektocht naar een tour van de gebaande paden af, ben je terechtgekomen op Lobi Lafu. De liefde van de natuur en omgeving lacht je toe, want je kiest voor een unieke ervaring zonder hordes toeristen. Een plek waar je een in klein gezelschap je eigen weg kan bepalen in een gebied waar je U tegen zegt. De komende dagen loop je door het bos, ga je kijken in een dorpje en zwem je tussen de stroomversnellingen.

Je reist in een klein gezelschap, dus kies je voor een klein busje waar jullie ruim in kunnen plaatsnemen. Een gids vind je handig omdat je het wilde plan hebt om uren door de jungle te struinen opzoek naar dieren, mooie bomen en het onbekende. Ook heb je gehoord dat je de meest uiteenlopende vissoorten kan vangen op de Surinamerivier, dus de hengels gaan mee. Verder neem je stevige loopschoenen mee, zwemkleding, een hoofdlampje om s' avonds van alles te kunnen spotten en je fotocamera om alles te kunnen vastleggen.

Je kan terugkijken op een intiem weekend in een mooi plaatsje met mooie mensen. Omgeven van rust heb je deze dagen doorgebracht in je hangmat, heb je geklommen op de rotsen in de rivier, heb je 'onbekende' vissen gevangen en klaargemaakt voor het diner. Samen met de gids zijn jullie op ontdekking gegaan en heb je ook een kijkje mogen nemen in een traditioneel marron dorpje waar je gids toevallig familie heeft. Lobi Lafu heeft z'n naam eer aan gedaan.

Bereken hier jouw voordeel met Un Egi Travel en bezoek goedkoop Lobi lafu. Neem nu zelf het heft in handen en stel je roadtrip samen met de onderstaande knop en kom zo tot jouw ideale prijs.
Kies dus slim en ga voordelig op reis:
Gemiddelde prijs touroperators:

€160 p.p

5 redenen om te gaanHet heeft een van de grootste stroomversnellingen van Suriname

Je bevind je midden in de natuur

De ideale mix van adrenaline en relaxen

Het is omringd door Marrondorpen die de traditionele cultuur hebben behouden

Ligt dicht bij het machtige Brokopondo stuwmeer