Ons verhaal
Wij van UN EGI zijn ongelofelijk fan van Suriname. De prachtige jungle, de unieke cultuur en de mooie mensen die je ontmoet. Wij vinden dat iedere reiziger de gelegenheid moet krijgen om dit unieke land op deze bijzondere manier te leren kennen.

We schrikken allemaal soms van de prijzen die worden gevraagd voor de excursies richting het binnenland van Suriname. We vragen ons daarna af: was het de prijs wel waard? Wat maakt de reis eigenlijk zo duur?

Dit was voor ons reden genoeg om een vernieuwend concept te starten. UN EGI betekent ‘op onszelf’ Vertrek op eigen houtje, bepaal zelf wat je doet en maak slimme keuzes die bepalend zijn voor jouw groepsprijs.

Dat is waar UN EGI voor staat!
-------------------
Na jaren van ontwikkelen, slimme afspraken maken en vooral veel van Suriname zien maakt UN EGI het nu mogelijk om de reiziger het heft zelf in handen te laten nemen.

We hebben een unieke online module ontwikkeld waarbij je op basis van je eigen keuzes de grootte van de groep, het type vervoer en het aantal dagen kunt bepalen. Op deze manier kom je uiteindelijk op je eigen groepsprijs.

We geven je onze eigen inside tips, delen UN EGI reisverhalen doormiddel van blogs en zorgen dat je voor een eerlijke prijs alles krijgt waarnaar je hebt gevraagd.
-------------------

Hoe werkt het?

De keuzes die je maakt om zo goedkoop mogelijk trips in Suriname te maken, draaien vooral om het vervoer, of je wel of geen gids meeneemt, of je zelf kookt of dat een kok laat doen, hoeveel reisgenoten je meeneemt, welke activiteiten je wil doen en natuurlijk hoe je wilt overnachten.

Het zal in alle gevallen leiden tot spectaculaire prijzen, waardoor je nog veel meer kan zien van het mooie binnenland van Suriname.

Nadat je jouw reisaanvraag hebt ingediend gaan wij als een ‘gek’ voor je aan de slag om het vervoer, de gidsen, de accommodaties te regelen en routes uit te werken, zodat je met een gerust gevoel je avontuur tegemoet kan.
-------------------

+597 42 11 57

Of kom langs op ons kantoor aan de Henck Arronstraat 176.