Goedkoop naar Palulu camping

Palulu camping

Palulu camping is een camping in de buurt van de luchthaven op ongeveer een uur rijden van Paramaribo waar je nog echt kan kamperen in de natuur. Het is kamperen op zijn Surinaams dus in een hangmat of in een tent omgeven door de jungle.

Het natuurpark is gelegen in savannegebied en wordt omringt door verschillende donkergekleurde kreken. Er zijn verschillende kampeerkampen en je kunt dus in de openlucht slapen in een hangmat of kiezen voor een overnachting in een tent. Er zijn in het bos ook verschillende plateaus gemaakt van water waar je in kunt voor een verkoelende duik.

 
de kaart hierboven toont de locatie van Palulu camping

Het relaxen

Je bent opzoek naar een leuke bestemming en waar je kunt genieten van rust en mooie natuur. Je bent erg nieuwsgierig hoe kamperen op z'n Surinaams er aan toe gaat zonder kampeerwagen. Palulu is bij uitstek ideaal voor een heerlijke nacht in een bosrijk gebied met de magische geluiden vanuit het bos.

Je Surinaamse kampeer avontuur ga je aan met een aantal reisgenoten die ook graag deze bijzondere plek willen bezoeken. Jullie kiezen ervoor om een grote bus te huren en hebben besloten om te gaan barbecueën voor de ultieme kampeerbelevenis. Een gids is zeker niet nodig, want via via heb je al vernomen dat de eigenaar van Palulu een zeer goede gids in Suriname is. Hij zal je alles vertellen over de flora en fauna in het gebied en zal niet schromen om jullie mee te nemen voor een wandeltrail door het bos. Je beschikt al over een hangmat, dus de keuze om in hangmatten te slapen is erg makkelijk.

Om optimaal te genieten van het nachtje kamperen in de Surinaamse jungle vertrekken jullie vrij vroeg uit de stad. Op de afgesproken tijd staat de bus klaar en stappen jullie in, om in ongeveer binnen een uur bij Palulu aan te komen. De voorbereidingen voor een ultieme barbecue zijn al getroffen, dus jullie kunnen in één keer door. Met de luchthaven Zanderij in het zicht ben je bijna op de eindbestemming, tijd om te gaan kamperen!

Je kan terugkijken op een avontuurlijke en erg gezellige nacht. Het Surinaamse kamperen bevalt wel, mede door de aangename temperaturen en de gezelligheid. Hoogtepunt was de rondleiding die je van de eigenaar kreeg, waar hij zijn passie voor de natuur liet blijken. Verder heb je vooral genoten van het barbecueën s' avonds en de nachtelijke verhalen rondom het kampvuur. Kortom een heerlijke ervaring voor weinig geld, zeker de moeite waard!

Bereken hier jouw voordeel met Un Egi Travel en bezoek goedkoop Palulu camping. Neem nu zelf het heft in handen en stel je roadtrip samen met de onderstaande knop en kom zo tot jouw ideale prijs.
Kies dus slim en ga voordelig op reis:
Gemiddelde prijs touroperators:

€70 p.p

5 redenen om te gaanOp deze manier heb je nog nooit gekampeerd

Bij de camping is er een prachtige kreek

Ontdek de prachtige natuur

Je hebt je nog nooit zo dicht bij de stad zo ver van het stadsleven verwijderd gevoeld

Je kan er heerlijk relaxen

\