Goedkoop naar Parabello

Parabello

Het Parabello resort bevindt zich op ongeveer 45 minuten rijden van Paramaribo. In Parabello vindt je de perfecte balans tussen relaxen en avontuur. Of je nu toe bent aan een ontspannen dag of juist gaat voor die adrenaline-kick, hier ben je op het juiste adres. In het bosrijke gebied staan diverse hutten waar je jouw hangmat kunt ophangen, er is een tarzanswing en je vindt hier de langste kabelbaan van heel Suriname. Verder kun je prima wandelen in het bosrijke gebied.

 
De kaart hierboven toont de locatie van Parabello.

Het avontuur

In je zoektocht naar een dag vol met adrenaline, gezelligheid en mogelijkheden om ook te ontspannen, ben je uitgekomen op de bestemming Parabello. Je bent niet het type dat van stilzitten houdt en je brengt graag het kind in jezelf naar boven. Door de activiteiten in het resort van Parabello kun je even ontsnappen aan de drukte van de stad.

Je trommelt heel wat reisgenoten bij elkaar voor een gezellige actieve dag. Je kiest daarom voor een grote bus en besluit om bijtijds uit Paramaribo te vertrekken. Jullie maken gunstig gebruik van de mogelijkheden die Parabello te bieden heeft. Iedereen gaat voor de Canopy-zipline, jullie willen varen, zwemmen, de jungle in en als afsluiter gezellig barbecueën op het resort.

Het is vroeg vertrekken, want om 8:00 uur zit iedereen al in de bus. De chauffeur is precies op tijd en de gehuurde koelbox en barbecue-set staan zelfs al in de bus voor je klaar. Parabello ligt ongeveer op een klein uurtje rijden van Paramaribo, maar jullie doen er iets langer over omdat je nog bij een Chinees warenhuis stopt voor wat inkopen en langs een marktje nog wat vers fruit haalt. Aangekomen bij Parabello, worden jullie al opgewacht door één van de lokale gidsen die je verwelkomt en de hutten laat zien die je hebt gehuurd.

Het is een dag geworden waar je van te voren op gehoopt had. Het absolute hoogtepunt was de Canopy zipline, waar je van boomtop naar boomtop bent getokkeld onder professionele begeleiding. Het kind in je kwam op deze dag weer even naar boven. Je hebt veel gezwommen, bent gaan varen op het 'meertje' en de wandeltocht met de gids door de jungle, bleek ook erg leuk en interessant. Tussen alle activiteiten door heb je heerlijk gebarbecued, ben je bij gebruind en heb je nog een uurtje kunnen slapen in je hangmat.

Bereken hier jouw voordeel met Un Egi Travel en bezoek goedkoop Parabello. Neem nu zelf het heft in handen en stel je roadtrip samen met de onderstaande knop en kom zo tot jouw ideale prijs.
Kies dus slim en ga voordelig op reis:
Gemiddelde prijs touroperators:

€60 p.p

Vijf redenen om te gaan:Het is een unieke kampeer ervaring

Bij de camping is er een prachtige kreek

Ontdek de prachtige natuur

Je hebt je nog nooit zo dicht bij de stad zo ver van het stadsleven verwijderd gevoel

Je kan er heerlijk relaxen